Categorieën
Uncategorized

De leukste manier van reclame maken: relatiegeschenken!

egenwoordig zijn er ontzettend veel manieren om reclame te maken. Borden aan de kant van de weg, een catchy jingle op de radio, een uitgebreide tv commercial: noem maar op. Eén van de oudste (en leukste) manieren van reclame maken wordt echter vaak over het hoofd gezien: het weggeven van relatiegeschenken. Je maakt mensen blij met een presentje en je maakt ook nog eens reclame voor je bedrijf of organisatie: win-win! Ben jij op zoek naar een leuk relatiegeschenk? In deze blog zetten we een aantal opties op een rijtje. 

Pennen

Bedrukte pennen zijn klassiekers in de wereld van relatiegeschenken. Iedereen heeft wel een pen (of meerdere pennen) rondslingeren in huis. Pennen worden natuurlijk veel gebruikt, waardoor het ideale items zijn om reclame te maken voor jouw bedrijf of organisatie. Hoe meer en hoe vaker mensen in aanraking komen met de pen, hoe vaker ze het logo zien. Pennen kunnen ook wel als giveaways worden beschouwd. Giveaways zijn items die – de naam zegt het al – makkelijk weg te geven zijn. Kleinigheidjes die je op een beurs of evenement krijgt, zoals pepermuntblikjes, sleutelhangers, winkelwagenmuntjes of… pennen!

Tassen

Ook het bedrukken van draagtassen is een goede manier om reclame te maken voor jouw bedrijf of organisatie. Katoenen tassen zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden en ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Door het grote, platte oppervlak, zijn draagtassen goed en mooi te bedrukken. Ga je voor een simpel logo of een simpele slogan? Of toch liever voor een uitgebreid ontwerp met veel kleur en kleurovergangen? In dat geval is het goed om voor een draagtas te kiezen die full color kan worden bedrukt. Op die manier komt jouw ontwerp het mooist tot z’n recht. 

Drinkflessen

Tot slot: bedrukte drinkflessen. Steeds meer mensen hebben standaard een eigen drinkfles mee om gedurende de dag water uit te drinken. Een ideale mogelijkheid voor het maken van reclame! Drinkflessen worden ook onderweg veel gebruikt, waardoor jouw logo veel gezien zal worden. Dat betekent hoge exposure van jouw merk. Drinkflessen kunnen op allerlei manieren worden bedrukt. Van een simpele zeefdruk tot een digitale print tot een luxe lasergravering. Waar ga jij voor? 

Bedrukte relatiegeschenken online bestellen

Relatiegeschenken bestel je makkelijk op BudgetGift.nl. Op deze website vindt je een enorm aanbod van uiteenlopende relatiegeschenken. Van simpele pennetjes tot luxe eindejaarsgeschenken, bij BudgetGift.nl ben je aan het juiste adres. Heb je nog advies nodig? Dan helpt het klantenteam je graag verder. Met meer dan 20 jaar ervaring weten zij voor iedereen het ideale geschenk te vinden. 

Neem snel een kijkje op de website en bestel vandaag nog jouw perfecte relatiegeschenk! 

Categorieën
Uncategorized

Wat wordt jouw volgende auto?

Heeft jouw favoriete automerk een nieuw model op de markt gebracht en kan je niet wachten om hierin te rijden? Ben jij zo’n fan van auto’s dat je het liefst elk jaar een nieuw model voor de deur hebt staan? Of is je auto toe aan vervanging maar heb je op dit moment niet de financiële middelen om een nieuwe aan te schaffen? Autolease biedt hier de oplossing voor. Wij geven namelijk inzicht in de mogelijkheden die het leasen van een auto biedt. Wat wordt jouw nieuwe auto?

Audi Q3 Sportback

Ben jij binnenkort trotse eigenaar van de Audi Q3 Sportback? Dit model heeft enorm veel opties en is een geweldige wagen. Dit model kan jij nu leasen bij autolease.nl.

Volkswagen Up

Ben jij geen fan van een hele grote auto en kies je liever een stadsauto die je overal kan parkeren? Dan is de Volkswagen Up voor jou een ideaal model. Het is een compact model dat ontzettend wendbaar is. Daarnaast kan je hier ook ontzettend goed mee op de snelweg rijden.

BMW

Als groot fan van BMW heb jij ontzettend veel keuze. Zo kan je de 3 serie leasen, is er ontzettend veel aanbod in de 5 serie en zijn ook de nieuwste modellen vanaf nu te leasen. De kwaliteit die je van BMW gewend bent, alleen dan voor een maandelijks bedrag in plaats van dat je het bedrag in één keer moet ophoesten. Een nieuwe BMW leasen is eenvoudiger dan je denkt. Zonder dat je van je bank hoeft te komen, kun je het aanbod bekijken, een offerte aanvragen, een passende overeenkomst afsluiten en een snelle levering regelen bij de verkoper van jouw keuze. Laat jouw droom nu nog werkelijkheid worden!

Mercedes

Een ander populair automerk voor het leasen van een auto is Mercedes. Het aanbod bij autolease gaat van een sportief model tot aan een bedrijfsbusje. Zo hebben we diverse modellen in de 3-klasse en 5-klasse, maar hebben we ook de Vito en Sprinter. Wat je ook nodig hebt: een auto voor privé gebruik of een bestelbusje, de keuze is reuze.

Autolease.nl

Bij autolease.nl kan je bekijken wat jouw volgende auto wordt. Vul in onze gratis tool in wat je favoriet automerk is, welk model je graag zou willen leasen én het bedrag dat je wil uitgeven. Vervolgens zoeken wij voor jouw de modellen die passen in jouw zoekgebied. Tussen de diverse aanbieders kan jij een deal maken. Auto leasen was nog nooit zo makkelijk!

Categorieën
Uncategorized

Tijd voor duurzamere plastic verpakkingen

We leven steeds meer in een wegwerpmaatschappij. Emmers met mayonaise, verf, dierenvoeding, je hebt er elke dag mee te maken. Zonder erbij na te denken, gooi je na gebruik het emmertje of de plastic verpakking bij het afval of verzamel je de verpakkingen om ze apart in te leveren. Het gebruik van plastic is niet meer weg te denken in onze samenleving, waarin je regelmatig producten to-go koopt voor onderweg en de verpakkingsindustrie groeit. Gelukkig is er binnen deze industrie steeds meer oog voor duurzaamheid. 

Verduurzaming van emmers in de verpakkingsbranche

In de wereld van de kunststof verpakkingen is er veel aandacht voor het verduurzamen van zowel de verpakkingen als de productieprocessen. Voor veel toepassingen, of het nu gaat om het verpakken van non-food, farmacieproducten, verf of lijm, kunnen bijvoorbeeld emmers ontworpen worden van gerecycled polypropyleen. Deze emmers zijn gemaakt van gebruikt verpakkingsmateriaal van gezinnen en grootverbruikers.

De emmers zijn er in ronde, vierkante en rechthoekige vormen en worden aangepast aan de behoeften van het bedrijf dat de verpakkingen nodig heeft. De gepersonaliseerde verpakkingen sluiten ook aan bij de uitstraling van een bedrijf of merk. Witte, transparante en gekleurde emmers, het aanbod in emmers van gerecyclede grondstoffen en emmers die zelf gerecycled kunnen worden neemt steeds meer toe. 

Efficiënter produceren en vervoeren

Minder energie gebruiken en minder CO2 uitstoten is heel belangrijk voor de kunststofbranche. Een deel van de verpakkingsbedrijven verscherpt daarom de doelstellingen en maakt de productieprocessen en de logistiek efficiënter. Gelukkig worden er bovendien steeds meer oplossingen bedacht voor het circulair maken van kunststof verpakkingen.

Producten goed en veilig verpakken is een must in onze maatschappij. Helaas is de impact op het milieu groot en wensen zowel producenten als consumenten een groenere verpakking. Gelukkig kan dit steeds meer met kunststofproducten die het milieu minder belasten!

Categorieën
Uncategorized

Hoe het Goal Gradient Effect voor meer conversies zorgt

Hoe het Goal Gradient Effect voor meer conversies zorgt

Je kunt hoog of laag springen, maar als het puntje bij het paaltje komt, gaat het je als houder van een webshop om de keiharde knaken. En laten er nu heel wat manieren zijn om jouw conversieaantallen omhoog te laten knallen! Een van die methodes is het Goal Gradient Effect.

Dit principe, begin vorige eeuw bedacht door de Amerikaanse psycholoog Clark L. Hull, is een relatief eenvoudige methode om gebruikers een gevoel van tevredenheid te geven. Het Goal Gradient Effect leidt ertoe dat consumenten eerder geneigd zijn om de bestelknop in te drukken. Genoeg reden om eens stil te staan bij dit principe!

Hoe werkt het Goal Gradient Effect?

Het Goal Gradient Effect speelt in op de psychologische behoefte van mensen om doelen te behalen in het leven. De stelregel luidt namelijk: hoe dichter iemand zich bij een bepaald doel bevindt, des te groter de kans wordt dat men de stappen afmaakt. Vergelijk het maar eens met een zware hike in de bergen van Zwitserland. Vermoeid een bordje zien dat je nog maar 2 kilometer tot de top hoeft, motiveert meer om door te gaan dan als je geen idee hebt dat het hoogste punt nog 2 kilometer is. Precies dát principe kun je ook in jouw webshop toepassen.

Goal Gradient Effect in de praktijk

Het uitproberen van het Goal Gradient Effect vond niet online, maar juist offline plaats. In cafeetjes werden stempelkaarten uitgereikt aan mensen die een kop koffie bestelden. Elke kop koffie die geschonken werd was goed voor een stempel en een volle kaart betekende een gratis ronde van het café. Geconcludeerd kon worden dat er sneller een nieuwe kop werd gekocht dankzij deze formule.

Voorbeelden Goal Gradient Effect

Het principe van het Goal Gradient Effect is je inmiddels wel duidelijk. Maar hoe kun je dit nu in jouw webshop toepassen? De gemakkelijkste manier is om een visuele balk aan te brengen, die aangeeft op welke trede iemand zich bevindt van de trap. Een erg efficiënte methode is om aan te geven dat iemand zich al bij stap 2 begeeft, terwijl stap 1 in feite niets meer of niets minder was dan het aanklikken van een product. Hierdoor geef je iemand het idee dat diegene dichter bij het einddoel is.

Beloningen

Het Goal Gradient Effect is overigens niet alleen gericht op het behalen van doelen, maar ook waardering. Een taalapp als DuoLingo maakt hier handig gebruik van. Na ieder behaalde les, krijg je een trofee of certificaat toegekend. Vaak gaat dit gepaard met een aangenaam geluid, waardoor je eerder geneigd bent om langer door te spelen in de app. Als jij dus meer geld verdient door mensen in de app te houden, kan dit een handige manier zijn.

Categorieën
Uncategorized

Aan de hand van een websitebouwer ziet jouw website er geweldig uit

Als je een professionele website wilt voor jouw bedrijf of product dan is het verstandig om een webbouwer in te schakelen. Op deze manier weet jij namelijk zeker dat jouw website de juiste toegevoegde waarde heeft voor jouw bedrijf en/of product. Er zijn namelijk bepaalde toepassingen die een website moet bevatten, zodat de website gemakkelijk gelezen wordt door de bezoekers, en bijvoorbeeld gebruik maken van de call to action. Wil je meer weten over een websitebouwer? En wil je graag een website laten maken? Lees deze blog dan snel door, wij vertellen hier namelijk meer over.

Deze toepassingen zijn er

De meeste websitebouwers die tegenwoordig beschikbaar zijn, zijn geëvolueerd van eenvoudige op scripts gebaseerde programma’s naar meer geavanceerde toepassingen die volledig profiteren van moderne technologie en computercodetalen zoals C ++, Java, Perl, Python en Ruby. De meeste programma’s zijn gratis en ideaal voor iedereen die een website wil maken zonder veel geld te hoeven betalen. Geavanceerde websitebouwers komen echter meestal met een maandelijks of jaarlijks bedrag en bieden een veel hogere standaard aan functies en een mooie interface.

Verschillende functionaliteiten

Een website die gebouwd wordt heeft meerdere functies en functionaliteiten. Deze functionaliteit omvat storefronts, winkelwagentjes, catalogi, catalogusbeheer en voorraadbeheer, orderverwerking, webanalyse, geïntegreerde catalogusweergave en gedetailleerde rapporten. Dit alles wordt geleverd in een prachtige gebruikersinterface, waardoor het gebruik van de website-editor vrij intuïtief is. Website e-commerce is hard op weg de populairste onlineactiviteit te worden. Het stelt klanten in staat om gemakkelijk producten of diensten te kopen vanuit het comfort van hun eigen huis, waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om producten aan te schaffen.

Deze functies zijn ook nog mogelijk

Een professionele websitebouwer weet alle functies en functionaliteiten van een website, zo ook het extra voordeel dat gebruikers tekst rechtstreeks op de website kunnen invoeren. Bij sommige kunnen gebruikers zelfs afbeeldingen, video- en audiobestanden uploaden en deze bestanden delen met andere gebruikers. Deze extra functies maken professionele websitebouwers nog aantrekkelijker voor potentiële klanten en helpen de klantloyaliteit te behouden. Aangezien mond-tot-mondreclame een succesvolle strategie blijft om producten en diensten te promoten, is een sterke band met de klant van onschatbare waarde.

Wil je meer weten over een websitebouwer?

Wil je meer weten over het laten maken van een website? Neem dan eens een kijkje op de website van Best4U Media. De specialisten zijn niet alleen goed in hun werk, maar ze zijn ook nog eens de snelste van Nederland! Wilt u een door deze partij? Kijk dan eens op de website van Best4uMedia voor meer informatie!

Categorieën
Uncategorized

Patchkast online kopen?

Bijna alle bedrijven en organisaties maken gebruik van een bedrijfsnetwerk. Alle netwerkkabels en netwerkbenodigdheden komen bij elkaar op één plek. Dé manier om deze grote hoeveelheid UTP  kabels en accessoires op een veilige en overzichtelijke manier te bewaren is door gebruik te maken van een patchkast.

De juiste patchkast kiezen

Een patchkast, ook wel serverkast genaamd, wordt gebruikt om alle netwerkapparatuur netjes te ordenen. Het is van belang dat de patchkast veilig, solide en eenvoudig in gebruik is, maar ook dat deze voldoet aan de specifieke wensen en voorkeuren van de desbetreffende organisatie. 

Er is online een ruim aanbod in patchkasten. Bij aanschaf van een patchkast voor uw bedrijf dient u echter rekening te houden met een aantal zaken:

  • Hoe hoog moet de patchkast zijn? Hoeveel U moet de kast bezitten;
  • Hoe breed en diep moet de patchkast zijn;
  • Kiest u voor een glazen of geperforeerde deur (afhankelijk van de warmte-uitstoot van de netwerkapparatuur);

En dan natuurlijk nog de keuze wat kleur betreft en het al dan niet toevoegen van patchkast accessoires. Ook is het van belang of er met de keuze in afmetingen van de patchkast rekening is gehouden met eventuele toekomstige groei van de organisatie.

Hoogte van de patchkast

De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in Units (1U=4,445 cm). Deze standaard maatvoering wordt gebruikt voor zowel de serverkasten, als ook de randapparatuur. Het is dus eenvoudig na te gaan van hoeveel units de patchkast moet zijn voorzien.

Breedte en diepte van de patchkast

Hoe diep en breed de patchkast moet zijn is natuurlijk in eerste instantie afhankelijk van de ruimte waarin deze komt te staan. De standaard kasten zijn 600mm breed. U kunt echter ook kiezen voor een breedte van 800mm. Deze bredere variant biedt meer ruimte links en rechts naast de 19 inch profielen. Wat diepte betreft gaat u uit van de diepste/grootste accessoire die in de kast geplaatst dient te worden en telt hier 100mm bij op.

De deur; van glas of geperforeerd?

Omdat netwerkapparatuur veel warmte kan produceren is het van groot belang dat de patchkast bestand is tegen oververhitting. Dit kan gerealiseerd worden door gebruik te maken van geperforeerde deuren. Gaat de voorkeur uit naar een glazen deur, omdat u wellicht het geluidsniveau wilt reduceren? Dan is het verstandig gebruik te maken van ventilatoren in de patchkast.

Online bestellen

Een patchkast is tegenwoordig heel eenvoudig online te bestellen. Zodra u uw wensen duidelijk heeft is het slechts een kwestie van de juiste patchkast kiezen!

Categorieën
Uncategorized

Met deze tips zie jij er top uit!

Hou je er van om heerlijk online te shoppen op je vrije dag? Dan heb je vast al wel gemerkt dat er zo ontzettend veel keuze is tussen alle webshops. Een voorbeeld van al deze webshops is nummerzestien.eu. Hier kun je de mooiste kleding van goede kwaliteit vinden. Daarnaast kun je deze winkel ook nog fysiek bezoeken in Eindhoven, Sprang Capelle en Bladel! In deze blog geven wij je een paar tips waar je op kunt letten bij het kopen van kleding in een fysieke winkel, maar ook online! 

Het herschikken van je kledingkast

Zorg dat je voordat je gaat shoppen, je kledingkast uitpluist en oude kleding weggooit. Zo weet je wat je nodig hebt voor het nieuwe seizoen en hoef je dus niet oneindig te zoeken! Een opgeruimde kledingkast is een goede basis voor wanneer je de inhoud van je kledingkast gaat vernieuwen!

Ken je maten

Voor het online shoppen kan het soms lastig zijn omdat je je de kleding eerst thuis moet hebben en dus besteld moet hebben, voordat je het kunt passen. Dan komt het goed van pas om jezelf een keertje opgemeten te hebben. Zo kun je vanuit de maattabel afleiden welke maat je nodig hebt voor het kledingstuk!

Kies voor mooi ondergoed

Heb je net een nieuwe jeans gekocht? Dan zou het erg zonde zijn als je de randjes van je ondergoed er door heen kunt zien. Dit leidt juist de aandacht van de mooie broek af en mensen zullen dan alleen naar je ondergoed kijken. Kies bijvoorbeeld voor naadloos ondergoed, op deze manier zie je deze niet onder je jeans zitten en kun je de blits maken met je nieuwe jeans!

Kijk altijd naar de achterkant van het kledingstuk

Zit die nieuwe broek je als gegoten? Let altijd goed op hoe het van de achterkant zit. Je zult het bijvoorbeeld niet snel merken dat het niet mooi zit bij je heupen als je al verkocht bent door hoe de broek er van de voorkant uitziet!

Ga voor iets anders!

Zo af en toe is het leuk om voor iets te gaan waarvan je denkt dat het niet je ding is! Je zult verbaast zijn hoe goed het je zult staan!

Categorieën
Uncategorized

Search Engine Optimization voor jouw onderneming?

Net als elke andere onderneming streef je natuurlijk naar het maximale rendement. Een van de middelen om dat te bereiken is het inzetten van Search Engine Optimization (SEO). Om ervoor te zorgen dat je ook uit SEO ook veel rendement haalt is het verstandig een online marketingbureau in te schakelen. Een goed voorbeeld van zo’n bureau is Traffic Today, zij hebben veel kennis en ervaring in huis op het gebied van SEO. De SEO-specialisten van Traffic Today weten precies wat er voor jouw onderneming nodig is om hoog in de zoekresultaten te komen van de zoekmachines. Want dat is waar SEO om draait. In deze blog vertellen we je er graag meer over.

Wat levert SEO op?


SEO is het optimaliseren van je vindbaarheid in de online zoekmachines. Door dit goed in te zetten krijg je dus een betere en hogere positie in de zoekresultaten, wat ook meer verkeer naar jouw website op zal leveren. Google indexeert namelijk websites op basis van een aantal belangrijke punten. Op basis van de score uit die punten bepalen ze je positie in de zoekresultaten ten opzichte van je concurrentie. Hieronder sommen we de belangrijkste redenen op om SEO in te zetten. 

  • Meer organische bezoekers naar je website
  • Meer bezoekers, leads en conversies
  • Je vergroot de relevantie en vindbaarheid van je website
  • Je website heeft een hogere positie in de zoekresultaten
  • Grotere gebruiksvriendelijkheid voor je gebruikers

Zoals gezegd is dat een klus die je het best kunt overlaten aan specialisten van een SEO Agency. De SEO-specialisten van Traffic Today kunnen je daar alles over vertellen en helpen jou graag op de goede weg. 

Een SEO Agency inschakelen


Als je hulp nodig hebt bij het inzetten van SEO of andere online marketingoplossingen, neem dan contact op met Traffic Today. Zij kunnen jouw bedrijf helpen stappen te zetten en te groeien. Hierdoor zal jouw positie in Google stijgen, wat zal leiden tot meer websitebezoekers. Ga met de SEO specialisten om tafel om samen je online strategie te bepalen. Je kunt eenvoudig een afspraak met ze inplannen of contact met ze opnemen via de website.

Categorieën
Uncategorized

Dit is alle informatie over payrolling

Payrolling is een term die bij veel mensen bekend in de oren klinkt, er wordt de laatste tijd ook steeds vaker een payrollorganisatie in dienst genomen. Heb je ook interesse in payrolling? Lees deze blog dan verder, wij vertellen meer over payrollorganisaties doen en wat het inhoudt. Zo kom je alles te weten over payrolling voor dat je een payrollorganisatie in huurt.

Minder zorgen en minder stress

Een payrollorganisatie neemt veel werk uit handen, het kan daarom een echte toevoeging zijn aan jouw bedrijf. Uiteindelijk houd jij meer tijd over, die tijd kan je benutten om bezig te gaan met taken die je ooit nog een keer wou oppakken of die je gewoonweg heel erg leuk vindt. Een van de taken die uit handen worden genomen is personeelsadministratie. Het gebeurd regelmatig, een medewerker wordt ziek en is voor een lange periode niet meer inzetbaar. De medewerker wordt uiteindelijk arbeidsongeschikt verklaart, het zou dan zo maar kunnen dat jij als werkgever tot 12 jaar door moet betalen. Maar als de werknemer onder contract staat bij de payrollorganisatie is dit niet meer van toepassing.

De verschillen

Via een payroll bedrijf is het makkelijk om flexibel te zijn met je personeel. In de wet staat dat je normaliter drie verschillende contracten binnen drie jaar mag aanbieden. Na drie jaar moet jij de werknemer in vaste dienst nemen. Met een payrollorganisatie is dit niet het geval, je zit namelijk niet vast aan een contract waardoor er meer flexibiliteit is.

Dit is de reden

De verschillende contracten liggen niet aan de bedrijven maar het ligt aan het CAO. Een payrollorganisatie heeft namelijk een ander CAO, het CAO van ABU. Als een paar van je personeelsleden onder dienst zijn bij een payrollorganisatie en een paar bij je eigen bedrijf kan het zijn dat de arbeidsvoorwaarden verschillen. 

Wil je overstappen op payrolling?

Payrolling heeft zeker een paar voordelen voor jou als werkgever. Maar het kan best zijn dat je nog wat vragen hebt, of dat je meer informatie wilt. Neem dan gerust een kijkje op www.payrollselect.nl. Op de website van Payrollselect is meer informatie te vinden over payrolling, en als je vragen hebt over de kosten, vraag dan kosteloos een overzicht op.

Categorieën
Uncategorized

Waarom een systeemvloer laten installeren?

Je koopt een magazijn omdat je ruimte nodig hebt. Bijvoorbeeld om uw goederen of producten op te slaan. Hetzelfde geldt voor een magazijn, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. En omdat u waarschijnlijk al genoeg kwijt bent voor de ruimte zelf, wilt u de bestaande ruimte maximaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewenste ruimte heel gemakkelijk en goedkoop door een vloer kan worden gecreëerd. Met een vloer kun je letterlijk alle kanten op. Wij raden u bijvoorbeeld aan om u te verdiepen in de mogelijkheden van een Systeemvloer . Deze vloer met staalconstructie geeft de mogelijkheid om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan meerdere verdiepingen waar u uw spullen kunt opslaan, uw koopwaar kunt laten zien of andere goederen kunt opslaan.

Wat kost een systeemvloer?

Als echte ondernemer vraag je je meteen af wat het moet kosten. Gelukkig is er goed nieuws. De bouw van een systeemvloer is zeer betaalbaar. De totale kosten van een systeemvloer zijn natuurlijk afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Elke materiaalsoort heeft zijn eigen prijs. Ook de draagkracht van de vloer speelt een belangrijke rol. De draagkracht van een systeemvloer begint bij 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn zeer bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waarop een vloer rust. Zijn deze groter? Dat betekent dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Dit heeft uiteraard effect op de kosten. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Afhankelijk van uw specifieke wensen zijn al deze factoren van invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het staat echter vast dat u altijd minder betaalt dan de aanschaf van een compleet nieuw gebouw of een complete renovatie.

Waar vind je de beste systeemvloeren?

Daar kunnen we kort over zijn. Nolt Mezzanine is al jaren toonaangevend in het plaatsen van een grote verscheidenheid aan vloeren, waaronder systeemvloeren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en vraag naar de mogelijkheden.