Categorieën
Uncategorized

Jouw bedrijf laten groeien door relatiegeschenken

Een bedrijf beginnen is voor velen niet per se moeilijk. Als je ergens goed in bent of je hebt ergens veel kennis van, kunnen dat genoeg factoren zijn om een bedrijf te beginnen. Het moeilijke gedeelte is om een bedrijf succesvol te houden. Verschillende dingen kunnen je hierbij helpen, bijvoorbeeld een nieuwe financiële injectie, online adverteren of investeren in nieuwe kennis. Het is natuurlijk ook zaak om klanten te verbinden aan jouw bedrijf, zodat deze ambassadeurs worden voor jouw merk of organisatie. Relatiegeschenken kunnen helpen om deze klantrelatie te versterken of misschien zelfs uit te breiden.

Wat zijn relatiegeschenken?
Relatiegeschenken zijn gebruiksvoorwerpen die meestal voorzien zijn van een branding in de vorm van een logo of personalisatie. Dit kunnen simpele voorwerpen zijn, zoals een pen, notitieboek of sleutelhanger, maar ook duurdere voorwerpen zoals draadloze opladers, kleding of paraplu’s kunnen worden voorzien van een logo. Door het geven van een relatiegeschenk geef je de ontvanger een handig iets wat zij kunnen gebruiken. Een pen kan bijvoorbeeld iedereen altijd wel gebruiken, evenals een notitieboekje. Relatiegeschenken zijn dus in de meeste gevallen bruikbare voorwerpen die we in het dagelijks leven kunnen gebruiken. Hierdoor denken klanten ook thuis of op kantoor aan jouw bedrijf. Hierdoor ben je altijd top-of-mind bij de klant en vergroot je de kans dat ze van jouw diensten of producten gebruik willen maken.

Het juiste relatiegeschenk voor jouw bedrijf
Welk relatiegeschenk ga je aan je klanten geven? Een relatiegeschenk is in de meeste gevallen een bruikbaar voorwerp, maar kies wel iets wat in het verlengde van jouw bedrijf om echt impact te maken. Een pen, notitieboek of sleutelhanger kan altijd, maar heeft niet bepaald een wauw-factor. Neemt niet weg dat dit ook geschenken zijn die gewaard worden, maar ze zijn niet echt speciaal.
Wil je echt impact maken op je klanten, geef dan een bluetooth speaker, gepersonaliseerde sokken of geborduurde handdoeken. Dit zijn voorbeelden van relatiegeschenken die er echt uitspringen die waar mensen toch wel even bij stilstaan, goed gaan bekijken of meteen uittesten. Deze geschenken hebben door impact.

Bestel jouw relatiegeschenken online
Relatiegeschenken zijn gemakkelijk online te bestellen tegenwoordig. Typ in Google ‘relatiegeschenken’ in en je krijgt duizenden hits. Het kan wel lastig zijn om een goede aanbieder hiervoor te vinden. Zelf hebben we goede ervaringen met BudgetGift.nl. Zij verkopen al meer dan 20 jaar relatiegeschenken, hebben een breed assortiment en bieden scherpe prijzen aan. Er is dus genoeg keuze om tot een geschikt relatiegeschenk te komen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *