Categorieën
Uncategorized

De leukste manier van reclame maken: relatiegeschenken!

egenwoordig zijn er ontzettend veel manieren om reclame te maken. Borden aan de kant van de weg, een catchy jingle op de radio, een uitgebreide tv commercial: noem maar op. Eén van de oudste (en leukste) manieren van reclame maken wordt echter vaak over het hoofd gezien: het weggeven van relatiegeschenken. Je maakt mensen blij met een presentje en je maakt ook nog eens reclame voor je bedrijf of organisatie: win-win! Ben jij op zoek naar een leuk relatiegeschenk? In deze blog zetten we een aantal opties op een rijtje. 

Pennen

Bedrukte pennen zijn klassiekers in de wereld van relatiegeschenken. Iedereen heeft wel een pen (of meerdere pennen) rondslingeren in huis. Pennen worden natuurlijk veel gebruikt, waardoor het ideale items zijn om reclame te maken voor jouw bedrijf of organisatie. Hoe meer en hoe vaker mensen in aanraking komen met de pen, hoe vaker ze het logo zien. Pennen kunnen ook wel als giveaways worden beschouwd. Giveaways zijn items die – de naam zegt het al – makkelijk weg te geven zijn. Kleinigheidjes die je op een beurs of evenement krijgt, zoals pepermuntblikjes, sleutelhangers, winkelwagenmuntjes of… pennen!

Tassen

Ook het bedrukken van draagtassen is een goede manier om reclame te maken voor jouw bedrijf of organisatie. Katoenen tassen zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden en ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Door het grote, platte oppervlak, zijn draagtassen goed en mooi te bedrukken. Ga je voor een simpel logo of een simpele slogan? Of toch liever voor een uitgebreid ontwerp met veel kleur en kleurovergangen? In dat geval is het goed om voor een draagtas te kiezen die full color kan worden bedrukt. Op die manier komt jouw ontwerp het mooist tot z’n recht. 

Drinkflessen

Tot slot: bedrukte drinkflessen. Steeds meer mensen hebben standaard een eigen drinkfles mee om gedurende de dag water uit te drinken. Een ideale mogelijkheid voor het maken van reclame! Drinkflessen worden ook onderweg veel gebruikt, waardoor jouw logo veel gezien zal worden. Dat betekent hoge exposure van jouw merk. Drinkflessen kunnen op allerlei manieren worden bedrukt. Van een simpele zeefdruk tot een digitale print tot een luxe lasergravering. Waar ga jij voor? 

Bedrukte relatiegeschenken online bestellen

Relatiegeschenken bestel je makkelijk op BudgetGift.nl. Op deze website vindt je een enorm aanbod van uiteenlopende relatiegeschenken. Van simpele pennetjes tot luxe eindejaarsgeschenken, bij BudgetGift.nl ben je aan het juiste adres. Heb je nog advies nodig? Dan helpt het klantenteam je graag verder. Met meer dan 20 jaar ervaring weten zij voor iedereen het ideale geschenk te vinden. 

Neem snel een kijkje op de website en bestel vandaag nog jouw perfecte relatiegeschenk! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *