Categorieƫn
Uncategorized

Waarom een systeemvloer laten installeren?

Je koopt een magazijn omdat je ruimte nodig hebt. Bijvoorbeeld om uw goederen of producten op te slaan. Hetzelfde geldt voor een magazijn, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. En omdat u waarschijnlijk al genoeg kwijt bent voor de ruimte zelf, wilt u de bestaande ruimte maximaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewenste ruimte heel gemakkelijk en goedkoop door een vloer kan worden gecreƫerd. Met een vloer kun je letterlijk alle kanten op. Wij raden u bijvoorbeeld aan om u te verdiepen in de mogelijkheden van een Systeemvloer . Deze vloer met staalconstructie geeft de mogelijkheid om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan meerdere verdiepingen waar u uw spullen kunt opslaan, uw koopwaar kunt laten zien of andere goederen kunt opslaan.

Wat kost een systeemvloer?

Als echte ondernemer vraag je je meteen af wat het moet kosten. Gelukkig is er goed nieuws. De bouw van een systeemvloer is zeer betaalbaar. De totale kosten van een systeemvloer zijn natuurlijk afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Elke materiaalsoort heeft zijn eigen prijs. Ook de draagkracht van de vloer speelt een belangrijke rol. De draagkracht van een systeemvloer begint bij 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn zeer bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waarop een vloer rust. Zijn deze groter? Dat betekent dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Dit heeft uiteraard effect op de kosten. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Afhankelijk van uw specifieke wensen zijn al deze factoren van invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het staat echter vast dat u altijd minder betaalt dan de aanschaf van een compleet nieuw gebouw of een complete renovatie.

Waar vind je de beste systeemvloeren?

Daar kunnen we kort over zijn. Nolt Mezzanine is al jaren toonaangevend in het plaatsen van een grote verscheidenheid aan vloeren, waaronder systeemvloeren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en vraag naar de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *